Hajléktalanból lett milliomos egy ötgyermekes egyedülálló anya

A Daily Mail cikke szerint a 40 éves Rebecca Barrnak bántalmazó családdal és hajléktalansággal is szembe kellett néznie, mielőtt sikeres és elismert üzletasszonnyá vált. Ma már coachként dolgozik, más nőknek ad üzleti tanácsokat.

Apja már kiskorában meghalt, anyja utána újraházasodott, de soha nem tudott túllépni férje elveszítésén. Depressziós volt, ezért Barr vette át a feladatait, és gondoskodott, két kisebb testvéréréről, írja a 24.hu portál.

16 évesen három munkát végzett, közben tanult is, illetve egy ideig hajléktalanként élt. Mégsem adta fel: 25 éves korára fontmilliós ingatlanportfolióval rendelkezett, házakat vásárolt meg, újított fel és adott el. Ekkor ismerkedett meg az első partnerével, esküvőjüket egy ingatlan eladásából finanszírozta ő maga: 40 ezer fontot költött rá.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Money & Business Mentor - Rebecca Barr (@thefemalepreneurcoach)

A házasság zátonyra futott, hat héttel az esküvő után Barr elköltözött, maga mögött hagyta a férjét és az ingatlanait is. 28 éves korában ismerkedett meg új párjával, akitől gyereke is született, de a munkaszerződése szerint csak hat hétre maradhatott otthon csecsemőjével. Felvette anyjával a kapcsolatot, aki vigyázott is a kicsire, de nem sokkal később az asszony stroke-ot kapott.

Rebecca ekkor sem hátrált meg, egyetemre iratkozott, emberi erőforrás szakon diplomázott le. Ekkor már állapotos volt a második gyermekével. HR-esként helyezkedett el, lépegetett felfelé a vállalati ranglétrán, el is jutott addig, hogy 2014-ben meg tudott venni egy fodrászszalont, aminek a későbbiekben megháromszorozta a forgalmát.

Miután egy másik szalonra is szert tett, de rövid időn belül bebukott, a coaching felé fordult, HR-es és szervezeti pszichológiából is képesítést szerzett hozzá. Először vállalkozást indító nőknek segített, majd tucatnyi coach-os képesítést szerzett még. Ma már milliós fizetése van, gyermekei 12, 10, 8, 4, és 1 évesek.

Jómaga biztos benne, hogy minden nő képes arra, amit neki sikerült megvalósítania. Tavaly adott életet ötödik gyerekének, egyedülálló nőként tartja el családját. Mint mondja, „ a nők megalkothatják a saját pénzszerző sztorijukat, és mindannyian mocskosul gazdagok lehetünk a saját feltételeink szerint, függetlenül attól, hogy milyen a magánéletünk”.

(Illusztráció forrása: Unsplash)

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?