„Átlag székely népviselet novembertől arrafelé” – Borboly Csaba megihlette a székelyföldi mémgyártókat

„Egy fecske nem csinál nyarat”, „átlag székely népviselet novembertől arrafelé”, „a test, amire a nők valóban vágynak” – csak néhány szöveg azokról a mémekről, amelyek a székelyföldi humorcsoportokat megtöltötték az elmúlt két napban. Minden mém apropója ugyanaz: Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke egy szál fürdőnadrágban, papucsban, meztelen felsőtestén bemikrofonozott fürdőlepedőt lobogtatva mutatja be Borszék nemsokára megnyíló wellnessközpontját. Húsz perces élővideóban, különös, túlságosan életszerű vagy már-már intim helyzetekben. Például a havazásban álldogál lenge „öltözékében”, a nagyérdemű előtt zuhanyozik, vagy a leplet félredobva nagyot csobban a medence vizében.

Mint írtuk, december 15-én megnyílik Hargita megye leglátványosabb wellnessközpontja Borszéken, amit influenszerek segítségével népszerűsítenének. Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke, – népes követőtáborát és videói sikerét tekintve – székelyföldi véleményvezér, az elsők között próbálta ki a wellnessközpont medencéit, mindezt élő videóban közvetítette Facebook-oldalán.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

 

Az „élőzés” már nem lepi meg az erdélyi társadalmat, hiszen köztudott, hogy Borboly Csabának az élő közvetítések vesszőparipái a közösségi médiában, és előfordul, hogy olyan élethelyzetekben mutatja meg magát, amitől egy átlagos politikus viszolyogna; a wellnessközpontot bemutató tartalma viszont több szempontból is egyedinek tekinthető, hiszen aligha fordult még elő tájainkon, hogy egy megyei tanácselnök fürdőnadrágban, úszkálva, csobbanva tartott volna tájékoztatót.

A csöppet sem szégyellős tartalom megosztotta Borboly Csaba követőtáborát: sokan reagáltak a borszéki központ ízléses kivitelezésére, és még többen a bemutató ormótlanságára. Később a megyei tanácselnök Instagramon jelentkezett be – szintén élő videóban – és heti értékelőjének kezdetén beharangozott egy nyereményt. A nap eseményeire reagálva mi mást választhatott volna, mint egy vadonatúj fürdőnadrágot?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borboly Csaba (@borbolycsaba)

Felolvasta a címkén található információkat, jelezte, hogy a kínai üzletben 19,99 lejbe került, majd kijelentette, „a mai napnak megvan a nyertese, hogy ezt kinek fogom szépen berámázva átadni rövidesen, mert hazugságokat írt. Én azt szoktam mondani, hogy Evangélium, ha megdobnak kővel, válaszolni kell kenyérrel.” Ezt követően még egyszer hangsúlyozta, „ezt a fürdőgatyát nyerte meg ma egy ember, aki hazugságokat írt, rövidesen át fogom adni, természetesen élőben. Majd meg fogom ennek is keresni a lehetőségét”. Majd beismerte, sok tanácsot kapott, arra vonatkozóan, hogy miként kellett volna öltöznie a borszéki központ bemutatásakor, és arról is beszélt, hogy nem ez a szakmája, ő is folyamatosan tanul.

A Csej7 Anj Din Ardeal Facebook-csoport tagjait megihlette az erős hétindítás, csak úgy záporoztak a humorosabbnál humorosabb mémek. Ezek közül gyűjtöttünk össze néhányat.

Mémek forrása: Csej7 Anj Din Ardeal 2.0 Facebook-oldal

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?