Már letölthető az Untold-applikáció

Letölthető szerdától az Untold alkalmazása a Google Play vagy App Store operációs rendszerekről - tájékoztatnak a szervezők.

A fesztiválozók itt követhetik nyomon a napokra és helyszínekre lebontott programot, a fesztivál térképével pedig könnyebben megtalálhatják a helyszíneket. Ezenkívül létrehozhatják a saját programjukat is az applikáción belül.

Az Untold-applikáció segítségével a fesztiválozók böngészhetik a fellépők teljes listáját, leírását, életrajzát, Facebook-, Twitter- vagy Youtube-oldalukat. Az  alkalmazás a fesztivál térképét is tartalmazza. Itt megtalálhatják a bejáratokat, színpadokat, a kártyák és RFID karszalagok feltöltő állomásait és az elsősegély sátrakat is egyaránt. 

A fesztivál hivatalos weboldala idén új arculatot kapott, amely a fesztivál kreatív koncepcióját képviseli. Az oldalon megtalálható úgy a fesztivál szabályzata, mint az Untold-kampányok, utazási lehetőségek a Travel Experience menüpont alatt, a szálláslehetőségek, stb. Az idei Untold új kampánya, a Transilvania All Inclusive Erdély legszebb helyeire viszi el a fesztiválozókat. 

Az utolsó Untold-jegyek és bérletek megvásárlására a hivatalos oldalon van lehetőség. A weboldalon továbbra is hallgatható az Untold rádió, az egyedüli electro-dance rádió, amely a nemzetközi fellépőket népszerűsíti.

A Telekom ingyenes internethozzáférést biztosít, ezáltal a fesztiválozók könnyebben hozzáférhetnek az Untold weboldalhoz és applikációhoz. A fesztiválozók feltölthetnek filmeket, képeket és megoszthatják azokat a közösségi oldalakon. A Telekom több mint 100 Cisco routert fog beszerelni, amelyekre 20.000-nél is több eszköz csatlakozhat (okostelefon, tablet, vezeték nélküli internettel működő technológiai eszközök stb.).

Az UNTOLD fesztivál (augusztus 4-7.) színpadán több mint 150 nemzetközi művész lép majd fel, többek között DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE, AFROJACK, ARMIN VAN BUUREN, HARDWELL, MARTIN GARRIX, TIESTO, FAITHLESS, PAROV STELAR, Chase and Status DJ Set, Dannic, Dubfire Live: Hybrid, Dub Fx, Ella Eyre, James Arthur, Jamie Jones, Jeru the Damaja, Kwabs, Lost Frequencies, Mazde, Nahko and Medicine for the People, Netsky DJ Set, Pendulum & Verse DJ Set, Route 94, Rudimental DJ, Sasha, Scooter, Sharam, The Asteroids Galaxy Tour, Y’akoto.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?