Videón mutatták meg, hogy milyen pofátlanul szemetelnek egyesek az út mellett

Jó minőségű felvételeket készítő térfigyelő-kamerák segítségével füleltek le illegálisan szemetelő személyeket Bihar megyében. Pénzbüntetéseket szabtak ki rájuk, volt, akinek az autóját is elkobozták.

Egy évvel ezelőtt négy Bihar megyei közúti pihenőhelynél jó minőségű felvételeket készítő térfigyelő-kamerákat szereltek fel. A megyei tanács, a környezetőrség, a megyei rendőrség és az ECOLECT közösségi fejlesztési társulás közös akciójának célja az volt, hogy minél több illegális szemetelőt azonosítsanak. A kamerák nappali és éjszakai felvételeinek köszönhetően nemcsak a szemetelők arca volt felismerhető, hanem az autójuk rendszáma is.

???? Curățenia în județ este unul dintre obiectivele Consiliului Județean Bihor. ℹ️ Vezi care sunt instrumentele folosite: https://bit.ly/3ymAD1e . . . #Bihor #curatenie #curateniegenerala #Bihorcurat #administratie #politie

Közzétette: Consiliul Judeţean Bihor – 2021. december 14., kedd

Az illegális szemetelőkről egy videómontázst is közzétettek a hatóságok.

Az akciónak megvolt az eredménye: egy év alatt 33 személyt büntettek meg illegális szemetelés miatt összesen 240 ezer lej értékben, elkoboztak továbbá három járművet is – jelentették be szerdai sajtótájékoztatójukon az érintett szervezetek, intézmények vezetői hozzátéve, hogy az akicó folytatódik és újabb helyszíneken szerelnének fel hasonló kamerákat, illetve feltérképeznék a megye összes illegális hulladéklerakóját.  

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?