banner_066Zffpe_maszol_6fel_rmdsz-02.png
banner_VnNOCp39_maszol_6fel_rmdsz-01.png

Tettlegességig fajult a szóváltás a bukaresti parlamentben

Florin Roman liberális és Dan Vîlceanu független parlamenti képviselő heves szóváltásba keveredett kedden az alsóház plenáris ülésén, amit a folyosón folytattak, ahol Roman állítása szerint képviselőtársa fizikailag is bántalmazta őt, amiért feljelentést tesz ellene.

„Ma olyan pillanatot éltem át, amiről soha nem gondoltam volna, hogy a civilizált világban megeshet velem. Szemrehányást tettem Dan Vîlceanu független képviselőnek, amiért a PNL-frakció padsoraiban megjelenve megszegte a szabályokat. Az ő problémája az volt, hogy megtudja, hány polgármester hagyta el a pártot Călăraşi megyében. Szóváltás következett, majd a plenáris ülésről kifelé menet meglökött. Az ülésterem előtt pedig fizikailag bántalmazott, méghozzá durva módon, a térdével az orromra mért rúgással” – írta Roman a Facebook-oldalán.

Hozzátette, hogy a parlamenti képviselői státusza iránti tiszteletből került mindenféle riposztot, közölte az Agerpres hírügynökség.

Hangsúlyozta azonban, hogy a biztonsági kamerák felvételei alapán feljelenti képviselőtársát fizikai bántalmazás miatt, és kérni fogja a házbizottságtól az Egyesült Jobboldal Szövetséggel (ADU) szimpatizáló független törvényhozó szankcionálását.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_Os8CxLFO_KUK_Webbanner_970x250_ANIM.gif
banner_9y4hN5Rx_KUK_Webbanner_728x90_ANIM.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?