Önmagát szúrta szíven a Nagyváradon holtan talált fiatalember

Illusztráció: RayMediaGroup/PixabayÖngyilkosságot követtett el az a fiatalember, akinek a holttestét Nagyvárad körgyűrűjénél, az egyik nagy bevásárlóközpont közelében találták meg csütörtökön – állapította meg a Bihar megyei törvényszéki ügyészség.

Az ebihoreanul.ro hírportál beszámolója szerint a kórbonctani vizsgálat során megállapították, hogy a 22 éves férfi önmagát szúrta szíven. A holtest megtalálása utáni első információk, amelyeket közzétettek, még arról szóltak, hogy fiatalember külső behatásra halt erőszakos halált, így az ügyészség eredetileg emberölés gyanújával indított eljárást.

Csak később derült fény arra, hogy nem történt bűncselekmény: a Bihar Megyei Törvényszéki Orvostan megállapította, hogy a szúrás nyomán akut szív- és légzési elégtelenség állt be, amely a szíven átütött szúrt seb következménye volt, és a férfi önmagának okozta ezt.

A helyi hírportál értesülései szerint a fiatalember bákói illetőségű volt. A nyomozók előtt még rejtély, hogyan és miért érkezett Nagyváradra, és miért döntött úgy, hogy így vet véget az életének.

Ha úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 0754/800–808-as telefonszámot, vagy írjon a hallgatlak.lelkisegely@gmail.com e-mail-címre.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?