banner_Lby144CD_KUK_12_maszol-970_250.jpg
banner_JLt9ZURq_KUK_12_maszol-300_250.jpg

Egy 23 éves fiatal holttestére bukkantak Nagyváradon

Egy körülbelül 23 éves fiatalember holttestére bukkantak a rendőrök csütörtök reggel a nagyváradi körgyűrűn levő Selgros hipermarket közelében.

Képünk illusztráció | Fotó: Román Rendőrség

A Bihar megyei törvényszéki ügyészség szóvivője, Miriam Mihai ügyész az Agerpres hírügynökségnek azt nyilatkozta, hogy a holttesten erőszakra utaló nyomokat találtak, még zajlik a nyomozás a halál pontos okának és körülményeinek megállapítása érdekében.

Az elhunyt fiatalembert azonosították, nem Bihar megyei. A holttestet a Bihar megyei igazságügyi orvostani szolgálathoz szállították boncolásra – tette hozzá a szóvivő.

Mint írtuk, szerdán Molnár Beáta holttestét találták meg a Bihar és Kolozs megye határán fekvő, Nagybáród (Borod) községhez tartozó Báródsomos (Cornițel) településen. A 30 éves nő szombat óta nem adott életjelt magáról, ezért a hozzátartozói a rendőrséghez fordultak. A hatóság kedden felhívást tett közzé a sajtóban, amit az internetezők megosztottak. Aggodalmukat növelte, hogy a köztiszteletnek örvendő Beáta barátjával, a hírhedt nőverő Boné Ferenc volt egyetemi tanárral együtt tűnt el (Bonénak rendőrségi ügye is volt egy korábbi agresszivitása miatt, ezért vesztette el korábbi állását).

A rendőrség továbbra is keresi a feltételezett elkövetőt, a 43 éves, 1,80 méter magas, 75-80 kilogrammos, barna szemű és hajú, ovális arcú férfit, illetve a szürke, AR-51-LAC rendszámú Dacia Logant, és arra kéri azokat, akik bármilyen ehhez kapcsolódó információval rendelkeznek, hogy jelentkezzenek a legközelebbi rendőrörsön vagy hívják az 112-őt.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_xODnunXR_NYAR ON F300x250 px.jpg

Kimaradt?