Az ügyészség megerősítette: Molnár Beáta gyilkosság áldozata lett

Gyilkosság áldozata lett a Bihar megyei Nagybáród község területén holtan talált 30 éves nő – erősítette meg csütörtöki közleményében a kolozsvári bíróság mellett működő ügyészség, amely szerda reggel vette át az ügyet.

A közlemény megerősíti a Cluj24.ro korábbi értesülését, miszerint a félreeső, bozótos területen megtalált holttest azé a Molnár Beátáé volt, akinek eltűnését hétfőn jelentették a rendőrségnek. Az ügyészség az erőszakos halál tényét is közölte.

A marosvásárhelyi, Kolozsváron élő Molnár Beáta szombat óta nem adott életjelt magáról, ezért a hozzátartozói a rendőrséghez fordultak. A hatóság kedden felhívást tett közzé a sajtóban, amit az internetezők megosztottak. Aggodalmukat növelte, hogy a doktorandusz, egyetemi óraadó barátjával együtt tűnt el, azzal a Boné Ferenc volt egyetemi tanárral, akit korábban akkori barátnője brutális bántalmazásáért felfüggesztett börtönbüntetésre ítéltek.

Sajtóértesülések szerint Boné Ferenc mobiltelefonját a kolozsvári lakásán tartott házkutatás során találták meg, tehát a cellainformációk vagy a helymeghatározás alapján nem tudják követni. Autóját, amellyel Molnár Beátával együtt szombaton elhagyták Kolozsvárt, vasárnap 11 óra körül a Bihar megyei Élesden látták, amint Nagyvárad irányába tartott, és csak egyedül ült benne.

A rendőrség továbbra is keresi a feltételezett elkövetőt, a 43 éves, 1,80 méter magas, 75-80 kilogrammos, barna szemű és hajú, ovális arcú férfit, illetve a szürke, AR-51-LAC rendszámú Dacia Logant, és arra kéri azokat, akik bármilyen ehhez kapcsolódó információval rendelkeznek, hogy jelentkezzenek a legközelebbi rendőrörsön vagy hívják az 112-őt.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?