A rendőrség keresi a magyar nőt, aki a bántalmazás miatt elítélt egyetemi tanárral tűnt el Kolozsvárról

Szombat este óta nem adott életjelt magáról az a Kolozsváron élő magyar, 30 éves nő, aki Boné Ferenc volt egyetemi tanárral együtt tűnt el. A volt oktatóról két éve jelentek meg a hírek, miszerint brutálisan bántalmazta korábbi barátnőjét az utcán.

Egy 30 éves Kolozsváron élő, marosvásárhelyi származású magyar nő, Molnár Beáta eltűnéséről számolt be a Ziar de Cluj portál. A hölgy a lap szerint annak a Boné Ferencnek a barátnője, aki két évvel ezelőtt brutálisan bántalmazta akkori partnerét. Bonét tavaly – miután volt élettársa és több más nő is arról vallott, hogy a férfi bántalmazta őket – a kolozsvári bíróság büntetlen előéletére való tekintettel 90 nap közmunkára ítélte, és kötelezte, hogy pszichológiai tanácsadáson vegyen részt. A Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem Kolozsvári Karának egykori oktatója azt követően került be a hírekbe, hogy a gyanú szerint 2020-ban brutálisan megverte barátnőjét.A 30 éves Molnár Beátát keresi a rendőrség

A bántalmazást követően az egyetem menesztette állásából Bonét, és óráinak egy részét a most eltűnt Molnár Beáta vette át doktoranduszként. Boné és Molnár az elmúlt időszakban közel kerültek egymáshoz, gyakran mutatkoztak együtt – írta az eset kapcsán az azonnali.hu portál.

A pár szombat délben indult el kirándulni a Kolozs megyei rekiceli vízeséshez, a rendőrség a lakosság segítségét kérte.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?