Nagy Feró és a Beatrice lesz a Kolozsvári Majális idei sztárfellépője

Idén is minden korosztályt megszólító programsorozattal várják az érdeklődőket június 1-jén 11 órától a kolozsvári Colina Parkba, a város egyik legszínvonalasabb családi eseményére, a Kolozsvári Majálisra. A szervezők számtalan izgalmas programmal és népszerű előadókkal készülnek a több mint 15 éves múltra visszatekintő rendezvény idei kiadására, amelynek részletes programjáról a keddi sajtótájékoztatón számoltak be.

Idén is lesz Kolozsvári Majális a Colina Parkban. A minden korosztályt megszólító, igazi családi rendezvény már-már hozzánőtt a város lakóinak szívéhez. Oláh Emese, Kolozsvár alpolgármestere a keddi sajtótájékoztatón elmondta, a rendezvény már több mint 15 éves múltra tekint vissza, és évről-évre nagyobb az érdeklődés iránta. A hivatalos adatok szerint tavaly 4500–5000 ember fordult meg az egész napon át tartó eseményen, idén pedig még több érdeklődőre számítanak, hiszen nagyobb finanszírozási keretet kaptak, így az előző évekhez képest is több izgalmas és színvonalas programmal készülnek az odalátogatóknak.

Fotó: Serar Szabolcs

A Kolozsvári Majális programját évről évre igyekeznek úgy összeállítani, hogy minden korosztályt megszólítson. Szilágyi Lóránt, a Kolozs Megyei Ifjúsági Fórum elnöke, az esemény főszervezője elmondta, hogy a legkisebbek számára bábszínházzal, kézműves foglalkozásokkal, arcfestéssel, ugrálóvárral és sok egyéb színes szórakozási lehetőséggel készülnek, emellett pedig lesz lovas íjász bemutató, cserkészfoglalkozások, ügyességi játékok, számtalan színpadi előadás, workshopok és borkóstoló is.

Ahogy az minden évben lenni szokott, idén is népszerű fellépők színesítik a programot. A koncertek sorát a kolozsvári 3AD zenekar nyitja. A legkisebbek sztárfellépője nem más lesz, mint Gryllus Vilmos, az igazi bulihangulatot pedig Nagy Feró és a Beatrice garantálja majd.

Forrás: Kolozsvári Majális 2023/ Kolozs Megyei Ifjúsági Fórum Facebook-oldala

Az szervezők arra buzdítanak mindenkit, hogy aki csak teheti, használja a tömegközlekedést, vagy érkezzen biciklivel, esetleg gyalog, hiszen a rendezvény környékén igencsak korlátozott a parkolóhelyek száma.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?