banner_066Zffpe_maszol_6fel_rmdsz-02.png
banner_VnNOCp39_maszol_6fel_rmdsz-01.png

Megnyitották az ország legnagyobb digitalizációs pályázati kiírását

A mikro-, kis- és középvállalkozások számára kidolgoztuk az ország legnagyobb digitalizációs pályázatát, összesen 347,5 millió euró értékben. A cégek akár 100 ezer eurós támogatást is nyerhetnek – tudatta közleményében az RMDSZ.

„Az RMDSZ kormányzati munkájának egyik fontos célkitűzése a mikro-, kis- és középvállalkozások támogatása és versenyképességének növelése. Ezzel a pályázattal is segítjük a cégeket abban, hogy hatékonyabban, gyorsabban tudjanak több és jobb terméket előállítani” – nyilatkozta Hegedüs Csilla államtitkár, kiemelve: arra törekedtek, hogy a cégekkel partnerségben alakítsák ki a számukra legmegfelelőbb kiírást, és úgy gondolja, ez sikerült is. „Éppen ezért bátorítani szeretném a vállalkozókat, pályázzanak hiszen ez egy olyan lehetőség, amelyet kár lenne kihagyni" – hangsúlyozta az RMDSZ államtitkára.

Fotó forrása: RMDSZ

Az Európai Beruházások és Projektek Minisztériuma által kiírt támogatásból szoftverlicenszeket, adatfelhőt, mesterséges intelligenciával ellátott rendszereket lehet vásárolni, automatizálásra és robotizálásra, internet bevezetésére, weboldalak létrehozására, munkatársak képzésére lehet költeni, illetve tanácsadásra/elemzésre is.

A pályázatokat február 15. és június 30. között várják a proiecte.pnrr.gov.ro platformon keresztül.

A pályázati kiírás megtalálható a minisztérium oldalán.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_Os8CxLFO_KUK_Webbanner_970x250_ANIM.gif
banner_9y4hN5Rx_KUK_Webbanner_728x90_ANIM.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?