banner_066Zffpe_maszol_6fel_rmdsz-02.png
banner_VnNOCp39_maszol_6fel_rmdsz-01.png

Akár százezer eurós támogatást is kaphatnak digitalizációra a mikro-, kis- és középvállalkozások

Az RMDSZ kiemelt célkitűzése a mikro-, kis- és középvállalkozások támogatása és versenyképességének növelése. Éppen ezért dolgoztuk ki a kis- és középvállalkozások digitalizációjáról szóló pályázati kiírásunkat, a cégeket abban segítjük ezzel, hogy több, jobb terméket tudjanak előállítani – olvasható a Szövetség közleményében. Február 1-jétől lehet pályázni.

„Mint ismeretes, decemberben tettük közzé a mikro-, kis- és középvállalkozások digitalizációjára szánt pályázat útmutatóját, mellyel kapcsolatban most megjelent néhány módosítás: bővítettük a pályázók körét, így a például a turisztikai ügynökségek is pályázhatnak, emellett bevezettünk olyan számítási képleteket, amelyek egyszerűsítik a pályázatírási folyamatot” – idézte Hegedüs Csilla államtitkárt az RMDSZ közleménye.

Fotó: RMDSZ

A 347,5 millió összértékű, az Európai Beruházások és Projektek Minisztériuma által kezelt támogatásból szoftverlicenszeket, adatfelhőt, mesterséges intelligenciával ellátott rendszereket lehet vásárolni, automatizálásra és robotizálásra, internet bevezetésére, weboldalak létrehozására, munkatársak képzésére lehet költeni, illetve tanácsadásra/elemzésre is. A pályázatokat február 1-jétől várják a proiecte.pnrr.gov.ro. platformon keresztül.

A frissen módosított pályázati útmutató megtalálható a minisztérium oldalán.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_Os8CxLFO_KUK_Webbanner_970x250_ANIM.gif
banner_9y4hN5Rx_KUK_Webbanner_728x90_ANIM.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?