Benzin helyett víz – a fogyasztóvédelem átmenetileg bezáratott egy MOL-kutat

A MOL Románia vezetősége PR-ügynökségén keresztül közölte, hogy a Romani városában lévő üzemanyagtöltő állomásukon kialakult helyzet – ahol több sofőr üzemanyag helyett vizet tankolt a kútnál – „kivételes” volt, és arra kérte az érintetteket, hogy lépjenek kapcsolatba a vállalattal.

Illusztráció | Fotó: Agerpres

„Ez egy kivételes, egyszeri helyzet volt, amely egy tervezett tartálykalibrálási beavatkozás eredményeként alakult ki. Azonnal közbeléptünk, hogy orvosoljuk a helyzetet. Közvetlen kapcsolatban állunk azokkal, akik már bejelentést tettek ügyfélszolgálati osztályunkon, és mérlegeljük, hogy az egyes esetekben milyen támogatási és kártérítési intézkedésekre van szükség. Arra biztatjuk azokat, akik még nem fordultak hozzánk, de október 4-én este a romani üzemanyagtöltő állomáson tankoltak, hogy vegyék fel velünk a kapcsolatot” – olvasható a MOL Románia PR-ügynökségének pénteki közleményében.

A Neamţ megyei fogyasztóvédelmi felügyelőség átmenetileg bezáratta a Roman településen levő MOL üzemanyagtöltő állomást, miután több autós panaszt tett, hogy benzin vagy gázolaj helyett vizet tankoltak a kutaknál. Vlad Ciurea, a Neamţ megyei fogyasztóvédelmi felügyelőség vezetője szerint vizsgálatot indítottak, amelynek következtetéseit a lehető legrövidebb idén belül közzé fogják tenni.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?