A minivakáció idején is nyitva tartanak a marosvásárhelyi oltóközpontok

Marosvásárhelyen négy oltóközpont tart nyitva a november 29-én, 30-án, valamint december 1-jén – tájékoztatott Marosvásárhely Polgármesteri Hivatala. Az oltóközpontok programja nem változik: 8 és 20 óra között várják azokat, akik szeretnék beoltatni magukat koronavírus ellen.

Cristina Pruteanu, a polgármesteri hivatal szóvivője kifejtette, a Marosvásárhelyen működő oltóközpontok közül a Tudor Vladimirescu Gimnázium sportcsarnokában, illetve a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatalnál működő oltóközpontok a szokásos módon, hétfőtől vasárnapig 8 és 20 óra között tartanak nyitva. A Mihai Eminescu Kulturális Központban található két oltóközpontban a koronavírus elleni immunizálást hétfőtől szombatig szintén 8 és 20 óra között végzik, vasárnap tehát zárva tartanak.

A szóvivő tájékoztatása szerint a Tudor Vladimirescu Gimnázium sportcsarnokában a Pfizer-BioNtech vakcinát kaphatják meg az oltást kérők, a Mihai Eminescu Kulturális Központban működő oltóhelyeken a Pfizer-BioNtech és a Moderna vakcináját igényelhetik, míg a polgármesteri hivatalnál oltakozók az egyadagos Johnson&Johnson vakcinát vehetik fel.

A védőoltást kérőknek ajánlott időpontot kérniük az online felületen, vagy érdeklődhetnek az oltóközpontokban, hogy rendelkezésre áll-e az általuk kért oltóanyag.

(Címlapkép: Agerpres/EPA)

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?