Eltemették szerdán Dr. Benedek Orsolyát

Utolsó útjára kísérték szerda délután a hozzátartozói, barátai, ismerősei Dr. Benedek Orsolyát. A marosvásárhelyi orvosnőt a remeteszegi városi temetőben helyezték örök nyugalomra.

Mint ismert, a gyanú szerint Benedek Orsolya életét egy 27 éves fiatalember oltotta ki. Bara Szabolcs Barna jelenleg előzetes letartóztatásban van. A román sajtó közben új részleteket tudott meg a gyilkossági ügyről.

A Jurnalul ügyészségi forrásokra hivatkozva arról ír, hogy Bara Szabolcs Barnáé volt az a furgon, amelybe Benedek Orsolya beszállt december 11-én este az Auchan City parkolójában. Vélhetően ez volt az a szál, amely elvitte a nyomozókat a Koronkán élő fiatalemberhez.

Az ügyészségi vizsgálatok eddigi állása szerint az orvosnőnek szerelmi kapcsolata volt Bara Szabolcs Barnával. December 11-én este együtt mentek Koronkára, ahol a fiú házat bérelt. Eddig ismeretlen időpontban veszekedni kezdtek, és a hirtelen haragú fiatalember úgy megütötte Benedek Orsolyát, hogy az orvosnő belehalt a sérüléseibe. A férfi ekkor a kútba dobta a holttestet.

A szomszédjai szerint Bara Szabolcs Barna nős, és a felesége éppen az agresszív viselkedése miatt hagyta el a gyerekükkel együtt. A fiatalembert idén májusban alapfokon elítélték erőszakos bűncselekmény miatt.

Kapcsolódók

Kimaradt?