Bara Szabolcs Barnának hívják Benedek Orsolya feltételezett gyilkosát

Bara Szabolcs Barnának hívják azt a fiatalembert, akit a holtan talált marosvásárhelyi orvosnő megölésével gyanúsítanak – derül ki a letartóztatását elrendelő törvényszéki ítéletből.

Mint ismert, a 27 éves férfiot szombaton vették őrizetbe, miután egy házkutatás során a Koronkán bérelt házának udvarán megtalálták Benedek Orsolya holttestét. Harminc napos előzetes letartóztatását vasárnap reggel rendelte el a Marosvásárhelyi Törvényszék.

Mint ismert, az orvosnőt érzelmi szálak fűzték a fiatalemberhez, akit felkeresett a koronkai otthonában. Korábbi sajtóértesülések szerint nem szándékos emberölés történt. A pár állítólag veszekedni kezdett, a fiatalember pedig hirtelen felindultságból leütötte Benedek Orsolyát, aki belehalt a sérüléseibe.

A letartóztatását elrendelő törvényszéki ítélet azonban cáfolja ezt a forgatókönyvet, ugyanis Bara Szabolcs Barnát emberöléssel, nem halált okozó testi sértéssel gyanúsítják. A fiatalember hivatalból kinevezett ügyvédje azt kérte, hogy védencét házi őrizetbe, ne fogdába helyezzék. A bírák ezt elutasították.

Facebook-oldala szerint Barna Szabolcs Barna nem Koronkán, hanem Marosvásárhelyen él. Kiposztolt fotóinak egyikén egy házfalnak támaszkodik, amely a Koronkán bérelt házáé Lehet. Ismerősei között található Benedek Orsolya is.

Kapcsolódók

Kimaradt?