X-Faktor: bekerült a legjobb tízbe az erdélyiek két kedvence

Gond nélkül továbbjutott szombat este az X-Faktor következő élő show-jába, az RTL Klub tehetségkutatójának legjobb tíz versenyzője közé a négyfalui Jakab-Péter Izabella és a nagyváradi Tóth Andrea.

November elseje lévén, az előadók már elhunyt zenészek dalát énekelték el. Jakab-Péter Izabella választása egy Zámbó Jimmy dalra esett, produkciója itt megtekinthető.

A négyfalui lány kapott kritikákat is a mentoroktól. „Annyira gyönyörű a színpadon, hogy lélegzetelállító” – kezdte az értékelését Alföldi Róbert, de hozzátette: úgy érezte, bent maradtak az érzelmek. Tóth Gabi ezt megerősítve azt mondta, „üres volt a szeme” a lánynak.

Tóth Andi a harmadik élő show utolsó fellépője volt. A 15 éves nagyváradi lány a Queen slágerét, a Show must go one-t vállalta be, egészen egyedi módon, egyetlen harmonikától kísérve. Produkciója itt megtekinthető.

Fellépése lenyűgözte a közönséget és a mentorokat egyaránt. Alföldi Róbert saját bevallása szerint tátott szájjal bámulta a lány merész dalválasztását. Little G kijelentette, Andi legfegyelmezettebb éneklése volt ez a versenyben hozzátéve, 15 évesen erre igazán büszke lehet.

Az este kisebb drámával ért véget: Little G két versenyzőjének kellett párbajoznia. Végül mind a négy versenyző Kállai-Kiss Zsófit küldte haza.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?