Egy évet halaszt az iskolában az X-Faktor miatt a nagyváradi lány

Kénytelen egy évet halasztani az iskolában az X-Faktor nagyváradi sztárja, Tóth Andrea, akit szombaton is látni fogunk az RTL Klub tehetségkutató versenyének élő show-jában, amelyen a legjobb 11 közé történő bekerülés a tét.

„Jelenleg nem jutna annyi időm a tanulásra, mint amennyi szükségeltetne. Természetesen megbeszéltem a szüleimmel a dolgot, ők pedig az áldásukat adták rá. Az egy év letelte után két opció lehetséges: vagy hazamegyek, és ott folytatom a sulit, vagy itt, Budapesten fejezem be – remélem, utóbbi valósul meg, az ugyanis azt jelentené, hogy vannak felkéréseim” – mondta az nlcafe.hu-nak a 15 éves lány.

Tóth Andrea a műsor stylistjainak köszönhetően egy kisebb stílusváltáson esett át: rockerről nőies vonalra váltott, az új külseje nemcsak az ő, de a környezete tetszését is elnyerte. Na persze mindenkinek nem lehet megfelelni, irigyei azért még akadnak – meg állítólag utánzói is.

„Sok osztálytársam örült, hogy bekerültem az X-Faktorba, a többség viszont egyáltalán nem foglalkozott vele. Viszont ami számomra furcsa és meglepő, de egyben aranyos is, hogy néhányan állítólag elkezdtek utánozni a suliban. Az egyik barátom küldött múltkor egy képet, hogy két lány pont ugyanúgy hordja a haját (fánkban), ahogy én szoktam” – zárt Szikora Róbert mentoráltja.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?