X-Faktor: Tóth Andrea és Jakab-Péter Izabella is továbbjutott

A nagyváradi Tóth Andrea és a négyfalui Jakab-Péter Izabella is továbbjutott szombat este az X-Faktor élő showjának következő adásába, a legjobb 12-be. Izabellának ez párbaj révén sikerült.

„Cunamit kellene róla elnevezni” – így jellemezte szombat este mentoráltját, a nagyváradi Tóth Andreát Szikora Róbert az RTL Klub tehetségkutatójának első élő show-jában.

A 15 éves lány az adás egyik legjobban dicsért fellépője volt, izgalmak nélkül jutott tovább a versenyben a legjobb 12 közé. Azért 12, mert szombat este  13-an léptek fel, a névsor ugyanis kiegészült a nézők által beszavazott vietnámi fiúval, Benjivel.

Tóth Andi a Walk This Way című számmal fölszántotta a színpadot. A zsűri egyik tagjával, Alföldi Róberttel a dal végén olyasmi történt, ami saját bevallása szerint csak ritkán esik meg: szóhoz sem jutott a produkció láttán.

Jakab-Péter Izabella egy David Guetta dalt énekelt. Előadását technikai akadályok is nehezítették (elromlott a LED-fal), de kivágta magát, a mentorok meg is dicsérték érte. Szavazáskor azonban kiderült, hogy párbajozni fog a Pálinka Republik zenekarral. Ám egy pillanatig sem volt kétséges, melyikük jut tovább: a mentorok 3-1 arányban a Brassó megyei lányra szavaztak. Izabella párbajdalát itt nézheti meg.

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?