X-Faktor: a váradi lány azt ígéri, hogy nem fog elszállni

Az X-Faktor legfiatalabb versenyzője számára nem a nyeremény a fontos, énektanárnője unszolására jelentkezett az RTL Klub tehetségkutatójába, és bár kezdetben nem támogatta az ötletet a család, ma már mindenki drukkol neki. A nagyváradi Tóth Andi az Origónak adott interjúban mesélt erről.

A 15 éves lány elmondta, ennyi idősen nem tudna mit kezdeni a nyereményautóval és az utazással, nem is ezek miatt jelentkezett a műsorba. "Mindenkinek az a célja, hogy megnyerje az X-Faktor-t, de velük ellentétben nekem nem ez a lényeges, sok mindent nem tudnék most kezdeni a nyereménnyel. Magamnak bizonyítanék azzal, ha sikerülne megnyernem az idei szériát, de már attól boldog lennék, ha bekerülnék a legjobb öt közé” – jelentette ki a portálnak.

Tóth Andi felidézte, az elején nem vettem komolyan a tehetségkutatót: elmentem a castingra, és „előadta” magát. Azt mondta: négy éve nézi az X-Faktor, de sosem gondoltam rá komolyabban, hogy megpróbálja.

„Az énektanárnőm hívta fel a figyelmemet arra, hogy 14 éves kortól lehet jelentkezni, én nem igazán akartam ilyen fiatalon elkezdeni. Apukám kifejezetten ellenezte, először azt mondta, hogy nem mész oda soha, aztán úgy enyhítette, hogy maximum öt év múlva, ha befejezted az iskolát. A tanárnővel aztán közös erővel rávettük apukámat is, aki most már nagyon drukkol nekem és támogat az egész családdal együtt” - részletezte.

A kommentelők már most sem kímélik, a legtöbben azt hiszik, hogy fiatal kora miatt nem tud mit kezdeni a hirtelen jött sikerrel és tönkreteszi az életét. "Többen írják, hogy majd biztosan elszállok magamtól a nagy felhajtásban, vagy pár éven belül meghalok a sok pia és a drog miatt, és írtak olyat is, hogy biztosan terhes leszek. Erre ne számítsanak, mert ezek nem fognak bekövetkezni” – ígéri a rajongóinak.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?