Egy lépésre az X-Faktor élő show-jától a két erdélyi magyar lány

Bejutott az X-Faktor mentorházába, és így már csak egy lépés választja el az RTL Klub tehetségkutatójának élő show-jától a két erdélyi magyar lányt, a nagyváradi Tóth Andreát és a négyfalui Jakab-Péter Izabellát – derült ki vasárnap este.

Tóth Andreát már korábban bemutattuk. A mindössze tizenöt éves lány (a mezőny legfiatalabb versenyzője) ismét lenyűgözte produkciójával a mentorokat. „Ez egy világsztár!” – kiáltott fel Tóth Gabi. „Én két éve ülök itt, de ilyet még nem láttam!” – bukott ki Alföldi Róbertből.  Andrea produkciója itt tekinthető meg.

A 21 éves Jakab-Péter Izabella fellépése szintén nagy hatással volt a zsűrire. A Brassó megyei négyfalui lány nem először szerepel tehetségkutatóban: az Erdély Hangja versenyen a harmadik helyezést érte el. Produkciója itt tekinthető meg

Tóth Andrea és Jakab-Péter Izabella mentora Szikora Róbert lesz, ha bejutnak a legjobb tizenkettő közé. Az R-Go énekesének hat lány közül kell kiválasztania azt a hármat, akiket magával visz az élő show-ba. Egy hét múlva derül ki, hogy a két erdélyi magyar versenyző közöttük lesz-e.

Kapcsolódók

Kimaradt?