Remegett a lába az erdélyi lánynak az X-Faktor színpadán

Jakab-Péter Izabella a Brassó melletti Négyfaluból érkezett a magyarországi X-Faktor válogatójába. Korábban részt vett az Erdély Hangja versenyen egy együttessel, így nem ismeretlen számára az énekversenyek világa. Ennek ellenére, amikor először kellett a mentorok elé kiállnia, nagyon izgult – írja a sztarklikk.hu.

"Szinte remegett a lábam. Aztán elkezdtem a dalt, s elmerültem a saját világomba. Izgulós vagyok, ám ha énekelek, megszűnik minden körülöttem, így a drukk is" - mondta Jakab-Péter Izabella, aki bejutott az élő show harmadik adásába, és ez megerősítette abban, hogy jó úton jár.

"Szerettem volna, ha olyan emberek mondanak rólam véleményt, akik igazán ismerik ezt a szakmát. Megerősítést vártam a műsortól, hogy tehetséges vagyok, és itt a helyem, de arra bevallom, nem gondoltam, hogy idáig eljuthatok. Próbáltam minden fordulót százszázalékosan kiélvezni, és nagyon sokat tanultam már ez alatt az idő alatt is. Tapasztalatot szeretnék szerezni, hogy minél többet tanuljak, és minél többet megmutassak magamból. A döntés már a közönség és a mentorok feladata. Én pedig megpróbálom mindig a maximumot kihozni magamból!" - hangsúlyozta a négyfalui lány.

Kapcsolódók

Kimaradt?