Megint erdélyi x-faktoros lánynak bókol Istenes Bence

Forrónadrágban és mélyen dekoltált felsőben igazi vadmacskává változott a Brassó mellől érkezett Jakab-Péter Izabella az X-Faktor legutóbbi adásában. A 21 éves négyfalusi lány korábban szinte szűzies külsővel jelent meg a színpadon, ám most megmutatta lábait is.

A változást Istenes Bence is észrevette, és szorgosan dicsérte Bella lábát és produkcióját a szombati élő adásban. „Férfiból vagyok, nem csoda, hogy én is észrevettem, milyen jó lába van Bellának. A különbség csak annyi a sok ezer X-Faktort néző férfi és köztem, hogy én hangot is adhatok a véleményemnek. Szombaton őket is képviseltem” – nevetett Bence, akit néhány hete újra összeboronáltak Csobot Adéllal, ám az érintettek akkor nem nyilatkoztak.

A testbeszéd gyakran többet árul el, mint gondolnánk, és az sem titok, hogy Bence szereti a fiatal vidéki lányokat, akik ártatlan bájukkal azonnal felkeltik az érdeklődését - írja a Bors. Az énekesnő csillogó szemmel fogadta a bókokat. De a műsorvezető megjegyezte: „Nem csak én vettem észre, milyen formás lába van Bellának. Mielőtt bárki találgatni kezdene, nincs köztünk semmi”.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?