Csobot Adél megint Istenes Bencével bujkál?

Az X-Faktor 5. évadának első élő adása után Csobot Adél és Istenes Bence látványosan elköszöntek egymástól, majd titkon mégis együtt hagyták el a stúdiót.

Legutóbb Istenes Bence a Blikknek azt nyilatkozta, nincs komoly kapcsolata. Adéllal tavaly szakítottak, majd amolyan se veled, se nélküled kapcsolatban voltak. Utána Bencét az X-Faktor mentorával, Tóth Gabival többször is félreérthetetlen szituációban látták.

Szombat este azonban az X-Faktor stúdiójában váratlanul feltűnt Csobot Adél, s úgy tett, mint aki csupán a show kedvéért ugrott be az RTL Klub székházába, bár a csatornánál most nincs képernyőn. Amikor a műsor véget ért, látványosan elköszönt, és hazament a barátnőjével.

Legalábbis a jelenlévők ezt hihették. Ám két órával később, amikor Bence végzett, Adél megint az épület előtt ácsorgott, ekkor már nagyjából hajnali negyed kettő lehetett, és az időjárás sem volt éppen kellemes. Aligha valószínű, hogy csak ott ragadt, mert jólesett ott álldogálnia - írja a Blikk.

Amikor Istenes kilépett a székház ajtaján, odaköszönt, majd sietősen az autója felé vette az irányt. Nem telt el tíz másodperc, Adél körbenézett, majd feltűnésmentesen követte őt, és beült Bence autójába. Miután észrevették kollégánkat, a kocsiban ülő énekesnő a táskáját az arca elé tartotta, miközben elsuhantak, nehogy fotó készülhessen kettejükről az éjszakában. Utólag szerették volna megkérdezni az X-Faktor műsorvezetőjét és az énekesnőt a viszonyukról, ám nem kívánták indokolni, mi szükség volt a trükkös elindulásra, és milyen érzelmi szálak kötik őket egymáshoz.

Kimaradt?