banner_WcGrRqIF_eurot_Anyasagi_webb_2024-10-15_970x250.png
banner_Vs7ERmQb_eurot_Anyasagi_webb_2024-10-15_728x90.png
banner_saW4mTn2_eurot_Anyasagi_webb_2024-10-15_300x250.png

Teqball: Málagában is aranyérmes lett Györgydeák és Barabási párosa

Újabb sikeres versenyhétvégét tudhat maga mögött a székelyudvarhelyi Góbék Teqball Team. A vegyespárosban aratott siker mellett további három dobogós helyezést szereztek Andalúziában.

Továbbra is rendkívül jó formában szerepelnek nemzetközi tornáikon a Góbék játékosai. A múlt heti budapesti állomás után Málagában álltak asztal mögé, ahol ismételten kiemelkedő eredményeket értek el. Györgydeák Apor és Barabási Kinga a magyar fővárosban mutatott teljesítményét megismételve ezúttal is megnyerte a vegyespáros versenyt, a döntőben a klub fiatal lengyel játékosát, Marek Pokwapot és a magyarországi Vicsek Nórát legyőzve.Györgydeák Apor és Barabási Kinga | Fotó: Góbék Teqball Team/Facebook

Györgydeák férfi párosban is bejutott a fináléba Blázsovics Ádám oldalán, ott viszont a világbajnok Bányik/Katz kettős felülmúlta őket, így ezüstérmet szereztek. Ebben a kategóriában a dobogó harmadik fokára Pokwap és Ilyés Szabolcs állhatott fel.

Egymás utáni versenyeiket követően most két hét szünet következik a Góbék számára, következő állomásuk a szombathelyi nemzetközi torna lesz.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?