Távozna posztjáról az Csíkszeredai Sportklub vezetőedzője

Elhagyja az Erste Liga-győztes Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapatát Rico Rossi vezetőedző. A klub elnöke szerint azonban nem beszélhetünk végleges döntésről.

Nem folytatja munkáját a Csíkszeredai Sportklub Erste Liga-győztes csapatánál Rico Rossi vezetőedző. Legalábbis erről számolt be az MTI csütörtökön délelőtt. „Hozó Levente másodedző az M1 aktuális csatornának nyilatkozva elárulta, hogy a szakember azért hagyja el a gárdát, mert jobb ajánlatot kapott” – írták. Rico Rossi | Archív felvétel

Mint kiemelték: Rossi ugyan július közepén szerződést hosszabbított a klubbal, de élt a megállapodásba foglalt záradékkal, amely alapján kiléphetett belőle. Hodos László, a székelyföldi klub elnöke a Maszol érdeklődésére úgy nyilatkozott: nem tud semmi biztosat mondani a távozásról, véleménye szerint a szakembernek élő szerződése van, ami kötelezettségekkel jár. A sportvezető hozzátette, jelenleg a kialakult helyzetet elemzik a klub vezetőségével és támogatói körével, ezt követően tud majd bővebb tájékoztatást adni.

A kanadai-olasz állampolgársággal rendelkező Rossi 2021. novemberében érkezett Csíkszeredába. Elődje, a svéd Magnus Sundquist mindössze két hónapot töltött a csapatnál.

Az Erste Ligában címvédő Csíkszereda hétfőn kezdte meg a felkészülést az új idényre, jelenleg 16 mezőnyjátékos és a két kapus vesz részt az edzéseken, melyeket Hozó Levente irányít.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?