FRISSÍTVE – Női kézilabda: Lemaradt a BL budapesti négyes döntőjéről a Bukaresti CSM, a Győri ETO továbbjutott

Elmaradt a csoda Franciaországban: a Bukaresti CSM női kézilabdacsapata háromgólos hátrányban utazva a Metz elleni visszavágóra nem tudott fordítani szombaton; 29-23-ra kapott ki a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének második meccsén és így nem kvalifikált a budapesti négyes döntőre.

Emlékezetes, hogy a legrangosabb európai klubtornában két román csapat volt érdekelt, de a Rapid számára már korábban lezárult a szezon. Magyarországról viszont még a Győri ETO és a Ferencváros is versenyben van. A győriek épp szombat koreste játsszák a visszavágót a Vipers Kristiansand ellen, miután a norvégiai első felvonást 30-23-ra megnyerték.

Fotó: Bukaresti CSM/Facebook

A Ferencváros egygólos hátrányban utazott el a Team Esbjerg elleni, vasárnapi visszavágóra. Ugyancsak vasárnap lesz az Odense–Bietigheim összecsapás, amelyre a német alakulat négygólos előnyben készül.

FRISSÍTÉS: Estére a négyed döntő mezőnye a Győri ETO-val bővült. A magyarországi csapat ugyan 26-24-re kikapott a Viperstól, de 54-59 arányú összesítettel kvalifikált a júniusi Final Fourba.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?