Nagysikerű teremfoci-bajnokságot szerveztek Nagyenyeden

Szombaton került sor a környék magyar futballcsapatainak immár hagyományossá vált megmérettetésére, amelyre idén kilenc csapat nevezett be.

A Fehér megyei RMDSZ és a Dr. Brendus Gyula Egyesület által megszervezett futballbajnokság a már jól bevált forgatókönyv szerint zajlott, a főszervezők Tövisi Antal és Vincze András voltak. Sok tehetséges fiatal és még több lelkes focibarát nevezett be a versenyre, akiket az egészséges mozgás és a sportszeretet mellett a barátkozási lehetőség is a pályára vonzott. Az összesen mintegy hat órán át zajló meccseken két hivatásos bíró, a gyulafehérvári Leahu-testvérek bíráskodtak.

A szerző felvétele

Az előző évekhez hasonlóan az első helyen most is a rutinos Magyarlapád 1-es számú csapata végzett, amely esztendők óta verhetetlennek bizonyul, a másodikon Csombord, a dobogó harmadik helyen pedig Marosgombás végzett. Legjobb játékosnak a lapádi Oniga Kristófot választották, aki már sokadik alkalommal bizonyult a legeredményesebb focistának. A legjobb kapus címet idén a csombordi Turdean Tibornak sikerült elnyernie. Minden csapat egy-egy oklevelet kapott ajándékba, a díjazottakat kupákkal és érmekkel jutalmazták a Fehér megyei RMDSZ támogatásának köszönhetően.

A díjkiosztást követő finom vacsorát idén is Csép Tamás miriszlói és décsei kuktákból álló csapata, a közkedvelt Mesterhármas készítette el. A szeretetvendégség jó alkalmat biztosított egy kis beszélgetésre, tapasztalatcserére, amire mindig nagy szükségük van a szórványban élőknek.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?