Kiengedték a kórházból Varga Barnabást

Elhagyhatta a kórházat, és már otthon pihen a magyar válogatott csatára, aki a Skócia elleni mérkőzésen szenvedett súlyos sérülést.

Szerdán elhagyta a stuttgardi kórházat a magyar válogatott csatára, Varga Barnabás. A játékos a Skócia elleni mérkőzésen szenvedett arccsonttörést, műteni kellett, de már sokkal jobban van – tájékoztatta a Sportalt a válogatott sajtófőnöke, Szabó Gergő.

Forrás: UEFA

A Ferencváros támadója a vasárnap esti mérkőzés 68. percében ütközött a skótok kapusával. Varga ezt követően földre zuhant és szinte mozdulatlanul, fájdalmak közepette feküdt a gyepen, végül nyakmerevítőben és hordágyon vitték le a pályáról, és a stuttgardi kórházba szállították. A vizsgálatok alatt kiderült, hogy több helyen eltört az arccsontja, és agyrázkódást is szenvedett.

Varga Barnabást hétfő délután műtötték meg, kedden pedig már a Magyar Labdarúgó Szövetség a hivatalos felületén számolt be róla, hogy Marco Rossi vezetésével a szakmai stáb néhány tagja, valamint a játékosok képviseletében Botka Endre meglátogatta a játékost. Szerdán végül elhagyhatta a kórházat, és már otthonában pihen.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?