Képernyőn az FK Csíkszereda ifjúsági BL-meccse

Szerdán lép pályára az FK Csíkszereda U19-es bajnokcsapata az UEFA YOUTH LEAGUE első fordulójában, ellenfele a francia Angers SCO csapata lesz. A találkozót élőben közvetíti a Looksport+ csatorna, valamint a Marosvásárhelyi Rádió is.

Első mérkőzését játszhatja története során az UEFA YOUTH LEAGUE küzdelmeiben az FK Csíkszereda U19-es korosztályos bajnokcsapata. A székelyföldiek szerdán hazai pályán fogadják a francia Angers SCO csapatát a legjobb 16 közé jutásért.

Kedden este az is véglegessé vált, hogy a televíziós közvetítési joggal rendelkező Clever Media csoport a Looksport + csatornán adja élőben a 18 órakor kezdődő összecsapást.

Magyar nyelven a Marosvásárhelyi Rádió közvetíti élőben a találkozót. Belépőket továbbra is a bilete.ro oldalon lehet vásárolni szerdán 16 óráig, valamint a Csíki Mozi pénztárában lehetőség van készpénzes fizetésre is. Az FK Csíkszereda bérleteseinek nem kell jegyet váltaniuk, ők a saját helyüket foglalhatják el.

Fontos, hogy a mérkőzésre továbbra is érvényesek a járványügyi szabályok, emiatt a szervezők felhívják a stadionba kilátogató nézők figyelmét, hogy a maszkviselés kötelező.

(Borítókép: fkcsikszereda.ro)

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?