Jogosítványa nincs, van ellenben tucatnyi luxusautója

Madridba is magával kell vinnie a sofőrjét Kylian Mbappénak, mivel temérdek elfoglaltsága miatt mostanáig nem volt ideje megszerezni a jogosítványt, írja a Világgazdaság.

Kylian Mbappé, a francia válogatott játékosa a Paris Saint-Germaintől ingyen szerződött a minap a Real Madridhoz, amelyben a hírek szerint évi nettó 25 millió eurót  keres majd. Ferrari Pista | Fotó: Facebook/Torontoautoshow

A 25 éves világklasszis csatár korábbi 110 millió dolláros éves jövedelméből 90 milliót szerzett a pályán nyújtott teljesítményével, 20 millió dollár pedig a különböző szponzori megállapodásokból folyt be.

Érdekesség, hogy bár Mbappénak nincs jogosítványa, ez mégsem akadályozza abban, hogy jobbnál jobb autókat tartson a garázsában. Az Alapjárat összegyűjtötte, hogy milyen kocsikkal jár – pontosabban: milyenekkel hozzák-viszik. Kylian Mbappé gyűjteményében van egy 573 ezer dolláros Ferrari 488 Pista, egy 467 ezer dolláros Ferrari Hybrid SF90 Stradale, egy 146 ezer dolláros Mercedes-Benz V-osztály, egy 130 ezer dolláros VW Touareg, egy 87 ezer dolláros VW Multivan, egy VW Tiguan és egy VW ID.4.

A pletykák szerint a madridi sztár rendelkezik még egy Mercedes-Benz GLE Coupéval, egy Audi A6-tal, egy BMW-vel és egy Range Roverrel is. A vezetői engedélyével kapcsolatban pedig így nyilatkozott:

„A korán jött hírnév egyik hátránya, hogy kimaradtak olyan dolgok az életemből, amelyek mások számára természetesek. Ilyen például az is, hogy nincs jogosítványom” – nyilatkozta Mbappé.

Kapcsolódók

Kimaradt?