Jogosítvány nélkül száguldozott a FCSB fiatal játékosa

Fotó: Facebook165 km/órás sebességgel száguldozott hétfőn Bukarest felé az A2-es jelzésű Nap-autópályán Florinel Coman, a FCSB 22 éves játékosa, amikor bemérték a rendőrség radarkészülékével. Helyzetét tovább súlyosbította igazoláskor, amikor kiderült, hogy nem rendelkezik érvényes gépjárművezetői jogosítvánnyal.

Bűnvádi eljárást indítottak hétfőn Florinel Coman, a FCSB 22 éves játékosa ellen, miután kiderült, hogy érvényes gépjárművezetői jogosítvány nélkül ült volánhoz, és száguldozott 165 km/órás sebességgel az A2-es jelzésű autópályán. Tettéért, a KRESZ szerint akár 5 éves börtönbüntetést is kaphat.

A hír villámcsapásként érte a FCSB tulajdonosát, hiszen Gigi Becali azt remélte, hogy jó pénzért adhatja el a román labdarúgó Liga 1 egyik legígéretesebb játékosát. „Nincs román jogosítványa, Ukrajnában vizsgázott. De a jogsija érvényes itt is, Afrikában is. Azért nem találták a milicisták a romániai adatbázisban, mert ukrán jogosítványa van. Biztos vagyok benne, hogy csak félreértésről van szó, és ha felveszik a kapcsolatot az ukrán rendőrséggel, akkor tisztázódik a dolog” – próbálta menteni a menthetőt Gigi Becali. Állításának ellentmond a rendőrségi közlemény, amely szerint Coman egy „nemzetközi jogosítványhoz hasonló” dokumentumot mutatott fel, amiről kiderült, hogy nem jogosítja fel arra, hogy közutakon gépkocsit vezessen.

Gigi Becali 2017-ben 3 millió eurót fizetett Comanért a FC Viitorul csapatának, és többször is jelezte nem hajlandó 15 millió eurónál kevesebbért megválni játékosától.

Kapcsolódók

Kimaradt?