Élő adásban esett egymásnak a román labdarúgás két legmocskosabb szájú botrányhőse

Csúnya nyilatkozatháborút indított el a román labdarúgás legnagyobb összegű átigazolása  - az olasz bajnokság utolsó előtt helyén álló Parma Calcio 1913 egyes hírek szerint 11+2 millió euróért, más hírek szerint 13+2 millió euróért megvásárolta a FCSB-től az aradi születésű Dennis Mant.

Fotó: PlaysportMinden jó és szép lenne, hiszen a játékosért rekordösszeg üti a bukaresti klub tulajdonosának, Gigi Becalinak a markát. A gondot az okozta, hogy a börtönviselt Gigi nem a játékos ügynökén, a botrányairól híres Anamaria Prodanon keresztül ütötte nyélbe az üzletet, hanem bevonta a bizniszben unokatestvérét, a szintén börtönviselt, és a labdarúgástól eltiltott Giovanni Becalit.

A minden hájjal megkent Giovanninak sikerült előnyösebb ajánlatot kicsikarnia a Parma amerikai tulajdonosától Prodan által korábban kialkudottnál, így aztán a Becali-klán összezárt és kihagyta a játékosügynököt az üzletből. Vigaszdíjként Gigi Becali 100 ezer eutót ajánlott fel Anamaria Prodannak, tévén keresztül üzenve az épp Miamiban tartózkodó játékosügynöknek, hogy elégedjem meg ennyivel hiszen „úgyis a napon sütteti a hasát”.

Az olasz klub hivatalosan még nem jelentette be Dennis Man leigazolást, de ez már csak órák kérdése, hiszen a játékos csütörtökön Giovanni Becali társaságában egy chartergépen Parmába repült, ahol átesett a kötelező orvosi vizsgálaton.

Az esti órákban, amikor a sporttelevíziókon elkezdődtek a beszélgetős műsorok, akkor kitört a balhé  Gigi Becali és Anamaria Prodan között. A két, megfékezhetetlen temperamentumáról és mocskos szájáról ismert személy három csatornán, amolyan „szappanopera” stílusban folytatott egyre durvább hangvételű vitát.

„Többé az életben nem állok szóba nőkkel! Anamariának ezentúl majd csak köszönök, semmi több. Én hibáztam azzal, hogy számba vettem amiatt, hogy Reghe (Laurentiu Reghecampf volt FCSB-edző – szerk. megj.) felesége. Miért kellett nekem egy nővel üzletelni? A nő szép, manőken, ennyi…” – mondta Gigi Becali, nem rejtett szexista felhanggal. Egy másik csatornán tovább ment: „Tűnj innen, asszony, nem üzletelek veled”.

Anamaria Prodan se késlekedett a válasszal, szerinte Gigi Becali ismételten bebizonyította, hogy mennyire kicsinyes, a családját is eladná a pénzért. „Éveken át segítettem neki, a férjemmel életben tartottuk a klubját miközben börtönben ült. Éveken keresztül nem kértem százalékot tőle az általam hozott játékosokért, és most ez a hála?” – tette fel a kérdést a játékosügynök. Szerinte Gigi és Giovanni nem tudták elfogadni, hogy Románia legnagyobb összegű átigazolását egy nő üsse nyélbe és ezért állították félre. Prodan visszautasította Gigi 100 ezer eurós vigaszdíját, mert „nem vagyok szegény”.

Az éjszakai órákban az alábbi – nyomdafestéket nem tűrő - Facebook-bejegyzésben üzent haza Miamiból.Fotó: Facebook/Anamaria Prodan

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?