„Hello Steffi, alig várom, hogy találkozzunk Kolozsváron” – Halep is pályára lép a sportfesztiválon

Miután a szervezők korábban bejelentették, hogy a legendás teniszpár, Andre Agassi és Steffi Graf tart júniusban bemutatómérkőzést a kolozsvári Sports Festiválon, csütörtökön az is kiderült, hogy kikkel találkoznak a pályán ezen a gálán.

Fotó: A Sports Festival Facebook-oldala

A doppingbotránya miatt eltiltás alatt álló és a Nemzetközi Sportdöntőbíróságon esedékes tárgyalására váró Simona Halep, valamint Andrei Pavel csatlakozik a nyári eseményhez, amely immár az ötödik kiírásához érkezett. A fesztivál Facebook-oldalán egy rendhagyó videóval harangozták be a kétszeres Grand Slam-győztes, korábbi női világelső konstancai visszatérését. Abban Halep telefonon hívja Grafot. „Helló Steffi. Andrei-jel együtt várunk téged itt Romániában, a szülőhazámban. Már játszottam korábban a Sports Festiválon és fantasztikus volt. Biztos vagyok benne, hogy neked is tetszeni fog. Alig várom, hogy találkozzunk Kolozsváron, a Sports Festiválon” – mondta.

Pavel bejegyzésében emlékeztetett, hogy pályafutása során már játszott Agassival, egyszer sikerült is győznie ellene. A gálameccs, mint ismeretes, június 15-én lesz a kolozsvári BT Arénában.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?