Meglebegtette az AUR-fővezér, hogy Kolozs megyébe költözik – már a metróért harcol

Emil Boc kolozsvári polgármestert bírálta a Románok Egyesüléséért Szövetség (AUR) elnöke szerdán, a kincses városban tartott sajtótájékoztatón. Azt mondta, Boc projektjei „hazugságok”, és le kellene mondania, ha idén augusztusra nem készül el legalább négy metróállomás. Azt is kilátásba helyezte, hogy hamarosan Kolozs megyei lakos lesz.

„Olyan dolgokat látok Kolozsváron, amelyek egyszerűen nem normálisak. Kolozsvárnak hatalmas költségvetése van, de semmi említésre méltó nem történik. Az elkerülő út hazugság, a metró egy mese, a regionális sürgősségi kórház egy fantázia. Egyszerűen felháborító, hogy ez a csodálatos, hatalmas költségvetéssel rendelkező város a valóságban ilyen keveset profitál. Amennyire eddig dokumentáltam, a kolozsvári költségvetés nagy része a Közterület-fenntartó Vállalat (RADP) és a Közszállítási Vállalat fekete lyukaiba vándorol" – mondta Simion az AUR parlamenti képviselőjével, Ilie-Alin Coleșával közösen tartott sajtótájékoztatón.Erdélybe költözne | Fotó: George Simion Facebook oldala
Az AUR elnöke hozzátette, fel fogja kérni Emil Boc polgármestert, hogy mondjon le tisztségéről, ha augusztusig nem készül el a tervezett négy metróállomás.
„Nagy örömmel vagyok ma itt, egyre inkább jelen vagyok Kolozsváron és Kolozs megyében, és szeretnék aktívan részt venni az önök megyéjének társadalmi és politikai életében, amely remélem, hamarosan az én megyém lesz" – idézi a pártvezért az Agerpres hírügynökség.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_fX8C1fFi_KUK_Webbanner_300x250_ANIM_UJ.gif
banner_yJD1hpjB_KUK_Webbanner_970x250_ANIM_UJ.gif
banner_fZuguXC4_KUK_Webbanner_728x90_ANIM_UJ.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?