Évzáró gálán díjazta idei legjobbjait a Partiumi Labdarúgó Akadémia

Évzáró gálán búcsúztatta a 2023-as esztendőt a Partiumi Labdarúgó Akadémia. A Szatmárnémetiben most első alkalommal megrendezett eseményen a legtehetségesebb játékosaikat is díjazták.

Fotó: PLA

Többszáz gyermek és szülő jelenlétében búcsúztatta Szatmárnémetiben a 2023-as esztendőt a Partiumi Labdarúgó Akadémia.

Az első alkalommal megszervezett évzáró gálán Kereskényi Gábor, a megyeszékhely polgármestere kiemelte, hogy a kiváló eredmények mellett nem feledkezhetnek meg mindazokról, akik részt vesznek az akadémia életében. „Azokról, akik nélkül nem lennénk most itt: a gyerekekről, akik kitartással és szenvedéllyel készülnek nap mint nap, a szülőkről, akik támogatják és ösztönzik gyermekeiket, valamint a teljes szakmai stábról, akik szakértelmükkel és elkötelezettségükkel hozzájárulnak a fiatal tehetségek fejlődéséhez és mindenekelőtt arra törekednek, hogy nem csak profi labdarúgókat, hanem életre kész embereket faragjanak a gyerekekből” – idézte az akadémia közleménye az elöljárót.

Fotó: PLA

A Partium Labdarúgó Akadémia szakmai igazgatója, Purguly Árpád felelevenítette az Akadémia eddigi mérföldköveit és összefoglalta a 2023-as év teljesítményeit. Díjazták ugyanakkor az akadémiai korosztályok legtehetségesebb játékosait. A 2011-es korosztályé Melan Aris, a 2010-esé Pop Lóránd, a 2009-esé Bota Darius, a 2008-asé Rus Sebastian, a 2007-esé Ciorcaș Dănuț, a 2006-osé Halarevicz Daniel, míg a 2005-ös korosztály idei legjobbjának Ball Henriket választották.

Fotó: PLA

Azt est folyamán fellépett a Szatmárnémeti Johann Ettinger Német Nyelvű Elméleti Líceum gyermekkórusa, melynek szívhez szóló dalai meghitt ünnepi hangulatot teremtettek, ezt követően pedig a Crazy Dancer Crew tánccsoport színes koreográfiával és hip-hop energiával töltötte meg a gálának otthont adó szatmárnémeti Majestic rendezvénytermet.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?