Együttműködési megállapodást kötött Király Gábor focisulijával a Partiumi Labdarúgó Akadémia

Nemrég került sor a Partium Labdarúgó Akadémia és a Király Sportegyesület közötti együttműködési megállapodás aláírására.

Együttműködési megállapodást kötött a Partiumi Labdarúgó Akadémia a Király Gábor nevével fényjelzett egyesülettel. A megállapodás fényében, a két egyesület a labdarúgás terén közös sportszakmai együttműködést alakít ki, együtt elősegítve a két egyesület labdarúgóinak fejlődését és ezzel közelebb hozva Partiumi Labdarúgó Akadémiához a nyugati labdarúgás világát és annak csapatait.

A Kiráy Sportegyesület elnöke, Király Gábor és Purguly Árpád, a Partiumi Labdarúgó Akadémia szakmai igazgatója véglegesítette a két klub közötti együttműködést, amelynek részét képezik gyakorlati és elméleti szakmai fórumok, valamint a tehetséges labdarúgók felkutatása és fejlesztése. Ugyanakkor a partiumiak jövőbeli eseményei során akár Király Gábor személyes jelenlétére is számíthatnak, az általa működtetett kapusiskola pedig támogatást nyújt a Partium LA kapusai képzésében.

Fotó: Partiumi Labdarúgó AkadémiaA 108-szoros magyar labdarúgó válogatott, a tavaly megrendezett I. Partium Kupa során járt először Szatmárnémetiben, majd decemberben iskolalátogatáson vett rész és egy motivációs előadást is tartott a szatmári pedagógusoknak és edzőknek. Az elmúlt év során a PLA stábjának is volt lehetősége betekintést nyerni a Király Sportlétesítmény működésébe, valamint az idén megrendezett Király Cup-on is jelen volt U11-es csapat.

Kapcsolódók

Kimaradt?