Salló Alpár újra meccskeretben a Csíkszeredai Sportklubnál

Áprilisi életveszélyes fejsérülése után először került az SC Csíkszereda jégkorongcsapatának keretébe Salló Alpár.

A 28 éves játékos az FTC-Telekom elleni döntő első mérkőzésén szenvedett súlyos fejsérülést, amely után négy hónapig pihent, majd három hónap kemény felkészülést végzett el, hogy ismét játékra kész állapotban legyen.Salló Árpád | Fotó: Pál Zoltán

„Nekem ez nagyon nehéz volt, mivel a sérülésemből csak nagyon lassan tudtam visszajönni erre a szintre” - nyilatkozta Salló csütörtökön a közmédiának hozzátéve, hogy az edzéseken a kezdeti időszakban vissza kellett fognia magát és lépésről lépésre haladva sikerült eljutnia oda, ahol az előző szezonban volt.

A csíkszeredaiak jégkorongozója áprilisban Nagy Gergővel ütközött, ami után leesett a fejvédője, és anélkül, tarkóval csapódott a jégbe. Onnan hordágyon vitték le, majd életveszélyes állapotban kórházba szállították.

„Úgy érzem, hogy fog bennem maradni a tüske, de úgy fogok rá tekinteni, mint egy semleges játékosra. Nem lesz az ellenségem, hanem az ellenfelem lesz” - mondta Nagy Gergőről Salló Alpár. A Csíkszereda legközelebb csütörtökön Dunaújvárosban lép jégre.

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?