CONIFA Vb: Utolsó percekben esett góllal ismét veszített Székelyföld

Újabb mérkőzést játszott az éjféli naplementében a Független Labdarúgó Egyesületek szervezetének (CONIFA) világbajnokságán szereplő székely csapat. Az Albu László által irányított együttes a meccs a hajrájában szenvedett újabb vereséget, ezzel három lejátszott meccs után a csoport utolsó helyén áll.

Két napon belül harmadik mérkőzését játszotta le a CONIFA norvégiai Bodöben zajló világbajnokságán Székelyföld női futballválogatottja. Ahogyan arról a Maszolon beszámoltunk, a visszalépések miatt utolsó pillanatban borult fel a torna menetrendje, hiszen végül csak három csapat tudott indulni az eseményen.

Az Albu László által vezetett székely együttesnek mindkét ellenfelével kétszer kell megmérkőznie, le is játszotta második meccsét Tamil Eelam (Sri Lanka része) csapata ellen. Bár az első meccs korábban négygólos döntetlent hozott, a második jóval kevesebb eseményt tartogatott.Fotó: CONIFA/Facebook Az első félidőben kevésszer forogtak veszélyben a kapuk, a végéhez közeledve a tamilok álltak közel a gólszerzéshez, de a labda a székely kapu mellé csorgott, döntetlen volt az állás a szünetben. Hasonló mederben zajlott a játék a második félidőben is, továbbra is ritkán adódott lehetőség a csapatok előtt.

Ennek ellenére nem maradt gólnélküli döntetlen a végeredmény, egy székely labdavesztést kövegtően hátul rendezetlen maradt a védelem, Tamil Eelam csapata végül az utolsó percekben szerzett góllal eldöntötte a meccset.

Korábban Sápmi (Lappföld) csapata megszerezte második győzelmét is a tornán, ezzel két meccs után vezeti a világbajnokságot, Székelyföld pedig egy ponttal a csoport utolsó helyen áll. Negyedik mérkőzésén ismét Sápmi csapatával csap össze csütörtökön első győzelme megszerzéséért.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?