BL: Gálázott a Bayern és a Chelsea, kétgólós hátrányból fordított az MU

Öt mérkőzésen született legalább négy gól.

Lisszabonban is ellenállhatatlannak bizonyult a Bayern, a bajorok négyet vágtak a Benficának. A gólok sorát Sane nyitotta a 70. percben, majd Everton öngólját követően beköszönt Lewandowski is, a 84. percben pedig Sane duplázott. Ugyancsak az E-csoportban megszerezte első pontjait a Barcelona, mely Pique góljával aratott nyögvenyelős győzelmet a Mircea Lucescu edzette Dinamo Kiev ellen.

Az F-csoportban az Atalanta 2-0-ra vezetett az első 45 perc végén az apatikus és ötlettelen házigazdák ellen az Old Traffordon. A második félidőben szerepet cseréltek a csapatok, az addig harmatgyenge Rushford, valamint Maguire és C. Ronaldo góljaival fordított az MU. A csoport másik mérkőzésén az idegenben játszó Villareal 4-1-re gázolta le a Young Boyst.

A G-csoportban továbbra is nyeretlen a Wolfsburg, ezúttal Salzburgban kapott ki 3-1. A másik találkozón a Lille és a Sevilla gól nélküli döntetlent játszottak.

A H-csoportban a címvédő Chelsea könnyedén nyert a Malmö ellen: Jorginho kétszer talált be, s Christensen és Havertz is beköszönt. A Juventus a csereként pályára lépő Kulusevski hajrában lőtt góljával Szentpéterváron kerekedett a  Zenit fölé.

(Nyitókép: Facebook/UEFA Champions League)

Kapcsolódók

Kimaradt?