Năstase: nem vagyok kitiltva a Wimbledonról, ez hazugság

Ilie Năstase szerint valótlanságot állít a The Telegraph napilap, amely megírta, hogy a Wimbledon szervezői képeket mutattak a biztonsági embereknek a nemzetközi szövetség által felfüggesztett ex-teniszezőről, akit nem szívesen látnak a londoni Grand Slam-tornán.

Năstase a Dolce Sportnak azt nyilatkozta, hogy senki nem tiltotta ki a bajnokságról, állítása szerint érvényes jeggyel bármelyik meccset megtekinthetné.

„A Daily Telegraph bedobta ezt a hírt, de hazugság, amit írnak. Nincs szó eltiltásról, ha van jegyem, megnézhetem a meccseket. Nincs semmilyen eltiltásom, nem is tárgyalták az ügyet. Csak húzzák az időt. De senki nem tudna megállítani, hogy belépjek az arénába. Még csak az hiányzik, hogy Angliából is kitiltsanak! Vajon a kapuknál minden egyes személyt megvizsgálnak? Akkor álcázni fogom magam” – mondta a román Fed Kupa-csapat kapitánya, aki botrányos viselkedése miatt a Roland Garrosra sem kapott akkreditációt.

„Nem voltam a Roland Garroson sem. Ion Țiriac meghívott a páholyba, de nem mentem el, hogy nehogy hülyeséget csináljak ott is, még valakivel összevesztem volna… Nem tudom, mikor fognak eltiltani, talán öt év múlva. Ők most húzzák az időt, szórakoznak velem, hogy a US Openen is ugyanez legyen a helyzet. A Wimbledonnak és a Roland Garros-nak viszont nincs semmi köze a Fed Kupán történtekhez” – tette hozzá Năstase.

Kapcsolódók

Kimaradt?