Emiatt a promóciós film miatt robbant ki a Hosszú-botrány

Ahogy arról több cikkben is beszámoltunk, Hosszú Katinka többszörös európai- és világbajnok úszó bejelentette, hogy nincs megelégedve a Magyar Úszó Szövetség munkájával, és nem fogadja el azt a szerződést, amelyet a szövetség ajánlott a számára, majd a sajtó képviselői előtt széttépte azt.

Az esemény után a szövetség elnöke, Gyárfás Tamás arról beszélt az ATV Egyenes Beszéd című műsorában: nem érti, hogy konkrétan milyen feltételek be nem teljesüléséről beszélt Katinka: elmondása szerint minden megpróbáltak beszerezni, amit az úszónő kért tőlük. Szerinte azért romlott meg a viszonyuk, mert Katinka nem akart ingyen szerepeli a 2017-es világbajnokság promóciós filmjében.

Hosszú Katinka múlt szerdai sajtótájékoztatóján megjelent Kiss László, a magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya is. Az esemény végén Kiss László szeretett volna beszélni az úszószövetséggel kapcsolatban másodjára bírálatokat megfogalmazó Hosszú Katinkával, ám a világ- és Európa-bajnok faképnél hagyta a hozzá igyekvő szakvezetőt anélkül, hogy szóba állt volna vele. Kiss László egy nappal később lemondott tisztségéről, viszont utóbb - többek között Orbán Viktor kérésére is - ismét elfoglalta pozícióját.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?