Serena Williamsszal elődöntőzik Simona Halep Miamiben

Romániai idő szerint csütörtök hajnalban 6-1, 7-5-re legyőzte az amerikai Sloane Stephenst, és bekerült a miami keménypályás női tenisztorna elődöntőjébe Simona Halep. A román lány ellenfele a világelső Serena Williams lesz.

A mérkőzés első szettjében Halep lesöpörte a pályáról az ellenfelét, saját bevallása szerint is csúcsformában játszott. A második szettben 3-0-ra vezetett, ám elbízhatta magát, mert Stephens zsinórban négy gémet megnyerve feljött 3-4-re. Végül a hajrában visszatért Halep első szettben nyújtott formája, és nem volt szükség harmadik szettre a mérkőzés eldöntéséhez.

https://www.youtube.com/watch?v=4RkRjd1Wc3c

Serena Williams a negyeddöntőben Sabine Lisickit búcsúztatta a tornától. Halep magabiztosan nyilatkozott az elődöntőről. „Nincs veszítenivalóm Serena ellen. Ő a világelső, de minden beleadok majd, és hiszek az esélyeimben. Jó mérkőzést játszottam ellene Szingapúrban, és azt hiszem, ismét meg tudnám verni” – jelentette ki a konstancai lány, aki arra utalt, hogy a tavalyi tenisz-világbajnokságon megalázó vereséget mért az amerikai sztársportolóra.

Kapcsolódók

Kimaradt?