Újra megtartják Nagyszalontán a Szentivánéji Fesztivált

Két év kihagyhást követően június 25-én, szombaton koncert, kiállítás, könybemutató valamint musical várja az érdeklődőket a nagyszalontai Csonkatoronynál a Szentivánéji Fesztiválon – tájékoztatnak közleményükben a szervezők.

Az Arany János Művelődési Egyesület és a Nagyszalontai Önkormányzat által szervezett eseményen napközben kézműves vásáron és különféle gyermekprogramokon is részt lehet majd venni. Az ünnepség alkalmával az Arany János Emlékmúzeum éjszaka 2 óráig várja a látogatókat.

Fotó: Arany János Emlékmúzeum Nagyszalonta/Facebook

A rendezvényt 14 órától a nagyszalontai fiatalokból álló Aranyifjak csoportja nyitja az Arany János Emlékmúzaummal közösen szervezett Arany írta – te illusztráld! elnevezésű kiállítás megnyítójával. 17 órától az Arany-palota Szilágyi István előadótermében Sikli László legújabb könyvének bemutatóját tartják, amelynek címe: Kísértés vagy belső parancs? Egy katolikius pap vívódásai a cölibátus és szerelem kereszttüzében.

Fotó: Arany János Emlékmúzeum Nagyszalonta/Facebook

Ugyanott 19 órától a szegedi Giovani Artisti Vonósnégyes koncertje lesz megtekínthető. 21 órától a Csonkatorony lábánál a Valahol Európában musical-adaptáció, amelyet Györfi Csaba visz színre csaknem húsz gyermekszereplővel lesz látható.

Az esti előadás kivételével minden rendezvényen ingyenesen lehet részt venni. A Valahol Európában című musical-adaptációra jegyeket a múzeum jegyirodájában lehet megvásárolni. További részletek ITT elérhetők.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?