Nyilvános gyertyagyújtással emlékeznek Tompos Kátyára

Május utolsó napján, péntek hajnalban hunyt el Tompos Kátya Jászai Mari- és Junior Prima-díjas színész, énekes. Június 7-én a Várkert Bazárban nyilvános gyertyagyújtással emlékezhetnek meg róla mindazok, akik szerették.

Tompos Kátya mindössze 41 évesen hunyt el. Májusban derült ki a nyilvánosság számára, hogy egy nagyon ritka daganatos betegséggel küzd, s bár a színművész szerette volna kizárni a nyilvánosságot, a kezelése nagyon költséges volt, ezért segítséget kértek. A számtalan tenni akaró embernek hála, összegyűlt a pénz, ám a színésznő május utolsó napján váratlanul elhunyt. Most gyertyagyújtással emlékezhetnek rá mindazok, akik szerették.

Forrás: Tompos Kátya Facebook-oldala

„Rengetegen szeretnének búcsút venni Kátyától, ezért úgy döntöttünk, hogy június 7-én nyilvános gyertyagyújtást szervezünk a Várkert Bazárban az emlékére” – nyilatkozta Hrutka Róbert, Tompos Kátya barátja és művésztársa a Story magazinnak. Elárulta továbbá a lapnak, a színművész temetését jelenleg szervezik, ám arról a család dönt, mikor és milyen formában vesznek végső búcsút tőle.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?