Nemzetközi fesztiválokkal és turnékkal kezdi az évadot az M Studio

Örményországba, Marokkóba és Portugáliába utazik az M Studio az ősz folyamán, ugyanakkor az új évadban három új produkcióval készülnek. A júniusban bemutatott, Fren_Ák koreográfiájában készült romeo@julia.com előadást Budapesten és Bukarestben játsszák – tájékoztat a társulat közleményében.

A sepsiszentgyörgyi M Studio szeptember 11-én kezdi az új évadot a romeo@julia.com előadással, amelyet 18 órától játszanak a táncstúdióban. Az előadás szeptember 26-án lesz még látható (19 órától), a Román Nemzeti Kulturális Alap támogatásával pedig október 15-én a Bukaresti Nemzeti Színházban, majd november folyamán, Budapesten is bemutatják a Fren_Ák koreográfiájában készült produkciót.

Fotó: Toró Attila

Októberben három rangos nemzetközi táncfesztiválon vesz részt a társulat a LIFT produkcióval. Október elején Örményország fővárosában, Jerevánban (a High Fest International Performing Arts Festival keretében), október 6. és 9. között Portugáliában, Almada városban (a Quinzena de Dança de Almada fesztiválon) valamint október végén, 24. és 31. között Marokkóban, Casablancában (a Blanc'art Theatre Festival keretében) játsszák a LIFT-et.

A társulat három új produkciót tervez az új évadban. 2022 november-december folyamán a bukaresti Simona Deaconescu koreográfus és filmrendező, 2023 februárjában pedig Barta Dóra koreográfus dolgozik együtt az M Studióval, júniusban pedig egy új tűzzsonglőr produkción fognak dolgozni a társulat tagjai, a PYRO sikeréből inspirálódva.

A sepsiszentgyörgyi előadásokra jegyet váltani személyesen lehet a Központi Jegyirodában, illetve online, a www.biletmaster.ro oldalon.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?