Molnár Ferenc vígjátékával zárul az évad a Szigligeti Társulatnál

Molnár Ferenc Játék a kastélyban című vígjátéka zárja a Szigligeti Színház bemutatóinak sorát 2021/2022-es évadban. Az előadást, amelyet május 28-án, szombaton 19 órától az Árkádia színpadán mutatnak be, Balogh Attila rendezte.

Molnár Ferenc Játék a kastélyban című komédiája egy készülő új színpadi mű és egy szerelmi háromszög viszontagságos és mulatságos történetébe nyújt betekintést. Három alkotótárs meglepetésként érkezik Annie, az operettprimadonna olaszországi nyaralójába, ahol Ádám, a tehetséges zeneszerző, Annie vőlegénye, azzal szembesül, hogy menyasszonyát egy sármőr színész csábítja. A szerelmi történetet aztán a drámaírók alakítják úgy, hogy a végén happyend legyen, olvasható a beharangozóban.

„Ahogy elolvastam, szerelem volt első látásra. De volt benne stratégia is. Egy sokkal szomorúbb darabot terveztem először, aztán azt éreztem, hogy a körülmények eléggé szomorúak lesznek ahhoz, hogy egy vidámabb darab jobban állja meg a helyét. Ezért is csaptam le a Játék a kastélybanra, ezzel megváltoztatva az eredeti elképzelést” – vallja a darabválasztásról Balogh Attila rendező.

A bemutatóra a jegyek már elfogytak, az előadást legközelebb a székelyhídi közönség láthatja június 2-án 19 órától a Szabó Ódzsa Városi Színházban, június 15-én 19 órától pedig az Árkádiába tér vissza a Játék a kastélyban. Jegyek jegypénztárainkban, illetve a www.szigligeti.biletmaster.ro oldalon kaphatók.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?