Meghirdeti nyári alkotótáborát a Filmtett Egyesület

Július 12. és július 23. között szervezi meg a parajdi Urbán Andor Református Konferencia és Üdülő Központban 2021-es, 18. filmes alkotótáborát a Filmtett Egyesület. A workshop 2020-ban a járvány miatt elmaradt, de a szervezők most bizakodóak, olvasható az egyesület közleményében.

Mint írják, az oltáskampány bizakodásra ad okot, a megelőző óvintézkedések szigorú betartása mellett, a helyszínre érkezőktől negatív koronavírus-tesztet vagy oltási igazolást kérve megvalósíthatónak látják a nagy múltú erdélyi alkotótábort.

Az alkotótábor szerkezete a hagyományos módon egy miniatűr filmgyáréra fog emlékeztetni, az egyes alkotói/szakmai csoportokat a magyar filmszakma elismert személyiségei fognak vezetni.

A tábor célja kiegészíteni a filmes oktatást, bár a részvételhez nem követelmény a filmes szakképzésben való részvétel. További cél, hogy az intenzív tevékenységben részt vevő fiatalok és akár mentoraik között is olyan szakmai kapcsolat szülessen, amely filmes pályájuk későbbi szakaszaiban is segítségükre lehet.

A részletes felhívást március végére ígérik.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?