Doboz és idegen: az idei Filmtett alkotótábor fő motívumai

A Sepsiszentgyörgy közelében fekvő Árkoson szervezik meg idén a Filmtett alkotótábort. A workshop július 25. és augusztus 5. Között zajlik, a pályázat határideje 2016. május 1. A korhatár 18–30 év, a színészcsoport esetén 35 év.

Az idei tábor kiemelt motívuma a doboz és az idegen.

Pályázni a következő kategóriákra lehet:

rendezőcsoport,

animációsrendező- és animátorcsoport,

rendezőasszisztens csoport,

operatőr- és segédoperatőrcsoport,

vágócsoport,

hangmérnökcsoport,

gyártásvezető-producer csoport,

színészcsoport,

kritikuscsoport.

A szervezők kiemelik, hogy a táborba való jelentkezéshez nem kizáró jelentkezési feltétel a korábbi filmes tapasztalat megléte.

Minden csoportot a filmszakma elismert egyéniségei vezetnek. A résztvevőket a csoportvezetők választják ki május 31-éig a pályázók közül. A nyertes pályázók névsora látható lesz a Filmtett Workshop honlapján, de a döntésről személyesen (e-mailben) is értesítünk mindenkit.

Pályázati díj nincs. A tábor részvételi díja 32 000 forint / 480 lej vagy ennek megfelelő euró. Ez magába foglalja a szállás, a teljes ellátás, a felhasznált technika, valamint az oktatás összes költségét (nem foglalja magába az útiköltséget). 10 résztvevő számára 30%-os részvételidíj-kedvezményt biztosítanak szociális alapon. A kedvezmény az adatlapon igényelhető április 24-éig.

Jelentkezni az alábbi, csoportspecifikus követelményeknek megfelelően lehet a tabor@filmtett.ro e-mail címen vagy a Filmtett Egyesület postacímén: 400038 Cluj-Napoca, str. Horea, nr. 4/18.

További információ itt vagy ezen a telefonszámon: +40-728-262023.

Kimaradt?