Ennek a világsztárnak a koncertjeire nem vihetsz be idén mobiltelefont

Októberben kezdődik Bob Dylan európai turnéja. A 83 éves énekes kitiltotta a mobiltelefonokat minden koncerthelyszínről.

Meglepő szabályhoz kell tartania magát annak, akik Bob Dylan októberben kezdődő európai turnéjának valameyik állomására váltana jegyet: már az eseményt online hirdető platformokon és jegyvásárló oldalakon is feltüntetik, hogy a résztvevők nem használhatják mobiltelefonjaikat a koncertek alatt.

A bejáratnál speciális, lezárható tokba kell helyezni a készülékeket, ugyanis a 83 éves zenész nem szeretné, ha felvételek készülnének róla a koncertek alatt. Bob Dylan egyébként más 2022-ben is ehhez a feltételhez kötötte több angliai koncertjét.

Bob Dylan október 4–6. között három koncertet ad a prágai O2 Universum csarnokban. Dylan a Rough & Rowdy Ways című turné keretében lép fel a cseh fővárosban. A koncertsorozat legújabb, 2020-as stúdióalbumáról kapta a nevét. Az európai turné Csehország után Németországban, Franciaországban, Luxemburgban és az Egyesült Királyságban folytatódik.

(Illusztráció: Unsplash)

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?